Heden Van Barneveld Verpakkingen

Van Barneveld Verpakkingen

Vandaag de dag heeft Van Barneveld Verpakkingen naast het vlaggenschip in Veenendaal ook een vestiging in Den Haag en belevert het dagelijks klanten in heel Midden-Nederland. Ook nu wordt ervoor gezorgd dat de groei niet ten koste gaat van service en een prettig, persoonlijk contact.

Nog steeds controleren vertegenwoordigers zelf de voorraad van de klant en zetten chauffeurs zelf de spullen in de opslagplaats bij de klant. Bij Van Barneveld Verpakkingen heeft de klant geen zorgen over zijn verpakkingen en kan hij zich vol op het ondernemen concentreren.

Als de klant iets van ons vraagt, doen we het. Als de klant iets aan ons vraagt, hebben we een antwoord. Uit de duizenden beschikbare producten zoekt het team van Van Barneveld Verpakkingen voor elke klant een gerichte, juiste oplossing. Door steeds nieuwe producten te zoeken en introduceren kan de klant erop rekenen dat voor elk goed de juiste verpakking beschikbaar is. Zónder dat de klant daar zelf naar hoeft te zoeken.

Met 60 jaar ervaring in de branche is Van Barneveld Verpakkingen voor u een betrouwbare, stabiele leverancier. Wij streven het na om geen fouten te maken, adequaat en flexibel te reageren wanneer er problemen optreden en op vaste tijden te leveren, of het nou een hele pallet is, of een doosje. Als relatie van Van Barneveld Verpakkingen weet u waar u aan toe bent.

Pand Den Haag