Over ons

Over Van Barneveld

GESCHIEDENIS

In 1958 begon Van Barneveld Verpakkingen met het rondbrengen van verpakkingen. Op een fiets met een krat erop fietste de oprichter naar afnemers toe. Met de filosofie dat klanten zelf zo weinig mogelijk aandacht aan verpakkingen hoefden te schenken, zorgde Van Barneveld Verpakkingen vanaf het eerste begin dat service hoog in het vaandel stond. De fiets werd een auto, de opslagplek werd een magazijn, de organisatie groeide door, de auto werd een vrachtwagen, het magazijn werd groter, steeds meer personeel vond werk bij het bedrijf, maar het persoonlijke contact met klanten en de service bleven bestaan.

HEDEN

Vandaag de dag heeft Van Barneveld Verpakkingen naast het vlaggenschip in Veenendaal ook een vestiging in Den Haag en beleverd dagelijks klanten in heel Midden-Nederland. Ook nu wordt ervoor gezorgd dat de groei niet ten koste gaat van service en een prettig, persoonlijk contact.

Nog steeds controleren vertegenwoordigers zelf de voorraad van de klant en zetten chauffeurs zelf de spullen in de opslagplaats bij de klant. Bij Van Barneveld Verpakkingen heeft de klant geen zorgen over zijn verpakkingen en kan hij zich vol op het ondernemen concentreren.

Als de klant iets van ons vraagt, doen we het. Als de klant iets aan ons vraagt, hebben we een antwoord. Uit de duizenden beschikbare producten zoekt het team van Van Barneveld Verpakkingen voor elke klant een gerichte, juiste oplossing. Door steeds nieuwe producten te zoeken en te introduceren kan de klant erop rekenen dat voor elk product de juiste verpakking beschikbaar is, zonder dat de klant daar zelf naar hoeft te zoeken.

Met 60 jaar ervaring is Van Barneveld Verpakkingen voor u een betrouwbare, stabiele leverancier. Wij streven het na om geen fouten te maken, adequaat en flexibel te reageren wanneer er problemen optreden en op vaste tijden te leveren, of het nou een hele pallet is, of een doosje. Als relatie van Van Barneveld Verpakkingen weet u waar u aan toe bent.

TOEKOMST GEREED

De Van Barneveld App is nu gratis beschikbaar voor mobiel en tablet. Bestel snel en gemakkelijk artikelen uit je eigen lijst. Zin om nieuwe artikelen te ontdekken? Ga naar onze webshop, kies de verpakking die bij je past en wij zorgen ervoor dat ook dit artikel de volgende keer in jouw artikellijst is opgenomen

In de webshop vind je gemakkelijk het artikel wat je zoekt. Als je bent ingelogd kan je bestellen, artikelen
toevoegen en overzichten bekijken.

Waar in de wereld je ook bent, altijd je verpakkingen inzichtelijk.


logo Van Barneveld

Openingstijden beide filialen

Ma t/m do van 08:00 uur tot 17:15 uur
Op vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uurContact Veenendaal

De Smalle Zijde 50
3903 LP Veenendaal
+31 (0)318 - 514021
info@barneveld-verpakkingen.nl

Contact Den Haag

Westvlietweg 60E
2491 ED Den Haag
+31 (0)70 - 3471121
denhaag@barneveld-verpakkingen.nl


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.