Over ons

Over Van Barneveld

GESCHIEDENIS

In 1958 begon Van Barneveld Verpakkingen met het rondbrengen van verpakkingen. Op een fiets met een krat erop fietste de oprichter naar afnemers toe. Met de filosofie dat klanten zelf zo weinig mogelijk aandacht aan verpakkingen hoefden te schenken, zorgde Van Barneveld Verpakkingen vanaf het eerste begin dat service hoog in het vaandel stond. De fiets werd een auto, de opslagplek werd een magazijn, de organisatie groeide door, de auto werd een vrachtwagen, het magazijn werd groter, steeds meer personeel vond werk bij het bedrijf, maar het persoonlijke contact met klanten en de service bleven bestaan.

HEDEN

Vandaag de dag heeft Van Barneveld Verpakkingen naast het vlaggenschip in Veenendaal ook een vestiging in Den Haag en belevert het dagelijks klanten in heel Midden-Nederland. Ook nu wordt ervoor gezorgd dat de groei niet ten koste gaat van service en een prettig, persoonlijk contact.

Nog steeds controleren vertegenwoordigers zelf de voorraad van de klant en zetten chauffeurs zelf de spullen in de opslagplaats bij de klant. Bij Van Barneveld Verpakkingen heeft de klant geen zorgen over zijn verpakkingen en kan hij zich vol op het ondernemen concentreren.

Als de klant iets van ons vraagt, doen we het. Als de klant iets aan ons vraagt, hebben we een antwoord. Uit de duizenden beschikbare producten zoekt het team van Van Barneveld Verpakkingen voor elke klant een gerichte, juiste oplossing. Door steeds nieuwe producten te zoeken en introduceren kan de klant erop rekenen dat voor elk goed de juiste verpakking beschikbaar is. Zónder dat de klant daar zelf naar hoeft te zoeken.

Met 60 jaar ervaring in de branche is Van Barneveld Verpakkingen voor u een betrouwbare, stabiele leverancier. Wij streven het na om geen fouten te maken, adequaat en flexibel te reageren wanneer er problemen optreden en op vaste tijden te leveren, of het nou een hele pallet is, of een doosje. Als relatie van Van Barneveld Verpakkingen weet u waar u aan toe bent.

TOEKOMST

Tijden veranderen, middelen veranderen. Ook in de verpakkingsindustrie volgen ontwikkelingen en innovaties elkaar in rap tempo op. Van Barneveld Verpakkingen volgt deze op de voet en zal constant zorgen dat relaties de nieuwste soort verpakkingen tot hun beschikking hebben.

De bestelmogelijkheden worden uitgebreid met een webshop, zonder dat dit de andere mogelijkheden zal vervangen. De reguliere wegen blijven bestaan, maar er worden ook nieuwe ingeslagen om relaties nog beter van dienst te zijn. Doordat er voortaan vanuit twee vestigingen gewerkt wordt, zal de bezorging in de toekomst ook flexibeler gaan.

Deze stappen hebben ervoor gezorgd dat relaties in de toekomst kunnen blijven profiteren van de persoonlijke service die bij ons hoog in het vaandel staat en dat Van Barneveld Verpakkingen de betrouwbare, stabiele verpakkingsleverancier blijft die de relatie gewend is.
logo Van Barneveld

Openingstijden beide filialen

Ma t/m do van 08:00 uur tot 17:15 uur
Op vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uurContact Veenendaal

De Smalle Zijde 50
3903 LP Veenendaal
+31 (0)318 - 514021
info@barneveld-verpakkingen.nl

Contact Den Haag

Westvlietweg 60E
2491 ED Den Haag
+31 (0)70 - 3471121
denhaag@barneveld-verpakkingen.nl


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.